OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. január 12., szombat 09:23

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. január 12., szombat (OS) - Hiába ígérték, vannak, akik hétvégére is nyugdíj nélkül maradtak – a DK felelősöket követel.

    Hiába ígérte meg a Magyar Államkincstár, hogy péntekig minden nyugdíjat átutalnak, sajtóinformációk szerint még mindig vannak olyanok, akiknek nem érkezett meg a juttatása. A krízis ellenére a Nyugdíjfolyósító Intézet pénteken 13 órakor bezárt, senki sem maradt tovább, hogy kezeljék a helyzetet.

A Demokratikus Koalíció felelősöket követel: mi vagy ki miatt fordulhatott az elő, hogy a nyugdíjasok nem kapják meg az őket jog szerint megillető pénzt. Ebből is látszik, hogy a folyton az idősek megbecsüléséről hablatyoló miniszterelnöknek semmit sem szabad elhinni. Nekik csak a választások előtt fontosak az idősek, utána azonban a nyugdíjasokat is utolérik az Orbán – csomag megszorításai. A Demokratikus Koalíció az európai magyarok nevében válaszokat vár: miért hagyták a hétvégére pénz nélkül nyugdíjasok tömegeit?

Rónai Sándor
szóvivő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.