OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. január 12., szombat 16:06

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. január 12., szombat (OS) - A fideszes Domokos ne büntesse jogtalanul a Momentumot és a Párbeszédet!

        Felszólítjuk a Fideszt, hogy vessen véget az ellenzéki pártok ellehetetlenítésére tett aljas kísérleteknek! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormánypárti vezetésű Állami Számvevőszék visszatartja a Momentum és a Párbeszéd jogosan járó állami támogatását. Domokos László, a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyettese évek óta tétlenül nézi, hogy egykori pártja törvénysértő módon, százmilliárdos tételben költi az adófizetők pénzét saját magára és a gyűlöletkeltő propagandára.
     Közben fideszes megrendelésre, az ÁSZ minden eszközt megragad, hogy kicsinálja az ellenzéket. Az Állami Számvevőszék az első büntetéscsomagot a 2018-as kampányidőszakra időzítette. Akkor kivétel nélkül, minden ellenzéki pártra lecsaptak. A Jobbik 600 millió forintos büntetése mellett az MSZP, az LMP, az Együtt, a Párbeszéd, a DK és a Liberálisok is sok milliós bírságot kaptak jogtalanul.
     Úgy látszik, Orbán Viktorék az EP-választás közeledtével újabb büntetésekkel akarják elvenni az ellenzék kedvét a tüntetésektől. Felszólítjuk Domokos Lászlót, ne teljesítse gazdája megrendelését! Ne tartsa vissza jogtalanul az állami támogatásokat az ellenzéktől a Fidesz megrendelésére!


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.