2024. április 23. kedd

2019. január 15., kedd 19:00

Morvai Krisztina, az Európai Parlament független képviselőjének közleménye
    Budapest, 2019. január 15., kedd (OS) - Mi tartja össze a trágár és primitív O1G koalíciót? - videóval

Mi tartja össze a trágár és primitív O1G koalíciót? Van-e valamiféle - az országot és a magyar embereket "előrevivő"- értékrendjük vagy csak az Orbán és FIDESZ gyűlölet a programjuk és a közöttük lévő kapocs?  Mit keres a szemkilövető és migrációpárti DK és MSZP mellett a Jobbik? - ilyen s ehhez hasonló kérdésekről beszélgettem kedden reggel a TV2 Mokka műsorában Istenes Lászlóval.
     Az adás felvétele itt érhető el:

Köszönettel és tisztelettel
Morvai Krisztina