OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. január 17., csütörtök 13:49

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. január 17., csütörtök (OS) - A szocialisták 600 milliárdot vontak ki az egészségügyből – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

        Azok a szocialisták beszélnek, akik kormányzásuk alatt kivéreztették az egészségügyet, 600 milliárdot vontak el az ágazattól, ezzel az összeomlás szélére sodorták a betegellátást.
     A Fidesz 2010 óta pótolja az egészségügytől korábban elvett pénzeket, ma 600 milliárd forinttal több van egészségügyre, mint a szocialisták idején.  Ma országszerte zajlanak a kórház- és rendelőfejlesztések, 2016 óta minden évben nő az egészségügyi szakdolgozók bére, 2022-re átlagosan több mint a két és félszeresét fogják keresni, mint a béremelés előtt.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.