OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. január 17., csütörtök 18:30

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2019. január 17., csütörtök (OS) - Ne alkalmazzák a kőszegi és zalaegerszegi önkormányzati cégek a rabszolgatörvényt! -

    Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője, a Vas megyei szervezet tagja, mai sajtótájékoztatóin Plech Tiborral, az LMP kőszegi önkormányzati képviselőjével és Dr. Paksy Zoltánnal, az LMP zalaegerszegi önkormányzati képviselőjével együtt jelentette be, hogy Zalaegerszegen és Kőszegen is benyújtják azt az önkormányzati határozatot, amely megtiltja a kőszegi és zalaegerszegi önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságoknak, hogy alkalmazzák a rabszolgatörvényt.

Az LMP évek óta hangoztatja, hogy az a gazdaságpolitika, ami arra alapoz, hogy a magyar emberek hajlandóak nagyon kevés pénzért nagyon sokat dolgozni, halálra van ítélve. Mert az emberek el fognak menni az országból, mert néhány száz kilométerre fele ennyi munkával háromszor-négyszer ennyit kereshetnek. Nem olyan bonyolult képlet ez, a Fideszen kívül mindenki megértette. Ez történik Zalaegerszegen és Kőszegen is. Az a szomorú helyzet, hogy a zalaegerszegi  és kőszegi fiatalok ma inkább kimennek Bécsbe, Münchenbe, Angliába dolgozni, minthogy itthon maradnának.

LMP sajtó


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.