OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. január 18., péntek 11:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. január 18., péntek (OS) - DK: Botrányos rendkívüli ülés - A Fidesz az újpestieket is elárulta

    Csütörtök délután rendkívüli ülést tartottak Újpesten, hogy az Újpesti Önkormányzatnál, az önkormányzat cégeiben, azok leányvállalatainál, valamint az Újpesten bejegyzett gazdasági társaságoknál ne alkalmazzák a rabszolgatörvényt. A helyi fideszesek azonban kiálltak a rabszolgatörvény mellett, ráadásul kihasználva a rendkívüli ülést határozati javaslatként a képviselő-testület elé vittek egy nyilatkozatot, miszerint Újpest Önkormányzata elhatárolódik Varju László Facebook oldalán meghirdetett "ÁLLJON LE AZ ORSZÁG!" címet viselő hétvégi megmozdulásától.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a fideszesek a saját szavazóik érdekeit is semmibe véve támogatnak egy kizsákmányoló rendelkezést. Az pedig, hogy az Újpest országgyűlési képviselőjétől való elhatárolódásról szavaztatnak, egyenesen nevetséges. A DK szerint ideje, hogy az európai magyarok érdekeit teljes mértékben semmibe vevő fideszesek inkább maguktól határolódjanak el, a hozzáértő képviselőket pedig hagyják dolgozni.

Varju László
Budapest 11-es számú egyéni választókerület, Újpest-Angyalföld egyéni képviselője
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.