OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. január 18., péntek 14:26

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. január 18., péntek (OS) - A Jobbik elszámoltatja a korrupt, bevándorlásszervező Orbán-kormányt

    13 ezer kínai, ezerkétszáz orosz, háromszáz iráni, kétszáznegyven pakisztáni, és több száz afrikai és egyéb ázsiai bevándorló települt be Magyarországra néhány év leforgása alatt - derül ki a Transparency International adatkikéréséből. Ezek a migránsok nem Soros György veszélyes terve alapján kerültek hazánkba, hanem a Fidesz telepítette be őket a magyar adófizetőknek többmilliárdos pénzügyi kárt is okozó letelepedési kötvényprogramjával. Az összesen 19 855 bevándorló - akik tartózkodási vagy letelepedési engedélyhez jutottak - 59 országból érkezett. Az álszent, képmutató és korrupt Fidesz - ahogy az elmúlt években, úgy most is - csúcsra járatja sorosozó hazugságkampányát, ellenzéki pártokat, civil tüntetőket és szervezeteket vádol bevándorláspártisággal és Soros-bérencséggel, holott az elmúlt években kizárólag a kormánypárt telepített le migránsokat Magyarországon. A Jobbik ki fogja vizsgálni és el fogja számoltatni a korrupt, bevándorlásszervező kormányt.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.