OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. január 18., péntek 15:38

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. január 18., péntek (OS) - Brüsszel a bevándorlók behozatalára adja a pénzt - Reagálás Niedermüller Péter (DK) nyilatkozatára

    Az Európai Parlament csütörtöki döntései azt mutatják, hogy Brüsszel a bevándorlók behozatalára adja a pénzt, megjutalmazza a Soros-szervezeteket, hogy még több migránst hozzanak be és meg akarja büntetni Magyarországot, mert a magyar emberek nem akarnak befogadni migránsokat. Az pedig mindent elmond, hogy mindezt a magyar baloldal európai parlamenti képviselői is megszavazták, ezzel újra egyértelművé tették, hogy feliratkoztak Soros bevándorláspárti listájára és szembemennek a magyar emberek döntésével.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.