2019. augusztus 23. péntek

2019. január 18., péntek 15:38

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. január 18., péntek (OS) - Brüsszel a bevándorlók behozatalára adja a pénzt - Reagálás Niedermüller Péter (DK) nyilatkozatára

Az Európai Parlament csütörtöki döntései azt mutatják, hogy Brüsszel a bevándorlók behozatalára adja a pénzt, megjutalmazza a Soros-szervezeteket, hogy még több migránst hozzanak be és meg akarja büntetni Magyarországot, mert a magyar emberek nem akarnak befogadni migránsokat. Az pedig mindent elmond, hogy mindezt a magyar baloldal európai parlamenti képviselői is megszavazták, ezzel újra egyértelművé tették, hogy feliratkoztak Soros bevándorláspárti listájára és szembemennek a magyar emberek döntésével.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz