OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 23. csütörtök
Ismertető


2019. január 22., kedd 13:08

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. január 22., kedd (OS) - Számos hazánkban először bemutatott mezőgazdasági gép mellett egy világújdonság is bemutatásra kerül a holnap megnyitó AgrárgépShow, AGROmashEXPO kiállításokon.

        Az ország legjelentősebb fedett területi mezőgazdasági gépeket és eszközöket bemutató rendezvénye a héten nyitja meg kapuit a gazdálkodók és az agrárium, a modern technika, valamint a mezőgazdasági gépcsodák iránt érdeklődők számára. A teljes mezőgazdasági gépszektor bemutatkozik a rendezvényen. Az összes bevált traktor márka, erőgép és munkagép felvonul.
     * A permetezés kapcsán vegyszer és víztakarékos, precíziós permetező gépek széles választékával, valamint az élelmiszer alapanyagként szolgáló magok (popcorn, mák, köles, lenmag, fűszernövények, gyógynövények) minőségének fokozásával is meg lehet ismerkedni.
     * A teleszkópos rakodók termékpalettája is bővült és bemutatkozik egy gumihevederes mini mindenes is.
     * Találkozhatunk olyan keskeny sortávú ültetvényekben használható kompakt traktorokkal, amelyek speciális, hermetikusan zárt fülkéjüknek köszönhetően lehetővé teszik, hogy a növényvédelmi permetezés kapcsán a kezelőnek ne legyen szüksége külön védőfelszerelésre.
     * A szőlő növényvédelmi problémájának megoldására innovációs termékdíjat nyert permetező is rendelkezésre áll.

További újdonságokról a közlemény 2. részében olvashatnak.

     Kiadó: Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.