OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. január 22., kedd 13:08

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. január 22., kedd (OS) - AgrárgépShow és AGROmashEXPO kiállítás az ország legjelentősebb fedett területi mezőgazdasági gépeket és eszközöket bemutató rendezvénye a héten nyitja meg kapuit a gazdálkodók és az agrárium, a modern technika, valamint a mezőgazdasági gépcsodák iránt érdeklődők számára. A 4 nap alatt tehát testközelbe kerül és megismerhetővé válik a teljes gépkínálat, így a termelők minden felmerülő problémára találhatnak megoldást, ha meglátogatják a hazai gyártókat és forgalmazókat.

        A munkaerőhiányra az intelligens mechanikus gyomirtók, valamint a magyar igényekhez kifejlesztett óránként 60-80 fát lerázó gyümölcsbetakarító gépek jelentenek jó megoldást. Egy igazi világújdonság is bemutatkozik az AgrérgépShow-n. A magyar találmány a talaj termőképességét segít megóvni. A talajtömörödés megakadályozásának új megközelítésű eszköze a talajba magas nyomású levegőt juttat, ezzel a szántóföldi és gyümölcs kultúrákban is jó szolgálatot tesz. A napraforgó betakarító adapterek esetében új spanyol márka is bemutatkozik, amely sor független és bármely kombájn típusra szerelhető. Érdekes környezetkímélő újdonság lesz az 1000 baros víznyomással működő gyomirtó, amely tiszta vízzel működik.
     A programot színesíti egy 5-let Show is, amelyben 5 technológiai újdonságot mutatnak be látványos színpadi produkció keretében, valamint a MEGFOSZ "Legyél Te is Mezőgépész!" Országos Bajnokság helyszínen megrendezett, több száz szakközépiskolást megmozgató döntője.

     Kiadó: Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.