OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 22. hétfő
Ismertető


2019. január 23., szerda 14:33

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OS) - DK: Orbánék már a nemzeti vagyont is feláldozzák a külföldi cégek kívánsága szerint

        Sajtóinformációk szerint legalább fél évig Pápán állomásozik majd a magyar légierő 14 Gripen vadászrepülőgépe. Ennek oka, hogy a kecskeméti légibázist a Modern Városok Program keretében vegyes – katonai és polgári – használatú repülőtérré fejlesztik.
     Az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságában már tárgyaltuk ezt az ügyet, és a bizottság kormánypárti és ellenzéki tagjai is elutasították ezt a kérést, köztük a bizottság fideszes elnöke, Kósa Lajos is.
     A Demokratikus Koalíció szerint egyre valószínűbb, hogy a kecskeméti repteret kizárólag az Orbán-közeli magángépek utasai, illetve a Mercedes vezetői vehetik majd igénybe, akik gyakran ingáznak a német gyártó különböző üzemei között.
     Orbánék tehát a rabszolgatörvény elfogadásával előbb odadobták a magyar munkavállalókat, most pedig a nemzeti vagyont, a sereg ékkövét áldozzák fel a külföldi cégek kívánsága szerint.

Vadai Ágnes
frakcióvezető-helyettes
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.