OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető


2019. január 23., szerda 17:28

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OS) - Támogatjuk az Audi szakszervezetének sztrájkját -

    Egy hetes sztrájkot hirdetett csütörtök reggel hat órától a győri Audi gyár egész területére az Audi Hungária Független Szakszervezete (AHFSZ), miután az érdekképviselet eredménytelennek nyilvánította az eddigi tárgyalásokat. Az LMP támogatásáról biztosítja a szakszervezeteket.

Az LMP  határozott meggyőződése, hogy a munkaerő árának leszorításával, a munkavállalók kiszolgáltatottságával nem lehet és nem szabad versenyelőnyre szert tenni. A rabszolgatörvény ennek kiváló igazolása: a magyar munkavállalók döntő többsége tisztességes béreket és megélhetést követel a 400 órás túlórakeret helyett.

Teljes körű támogatásunkról biztosítjuk az Audi Hungária Független Szakszervezetét, és minden érdekképviseleti szervet biztatunk a sztrájkhoz való csatlakozásra. A sztrájk és annak következményei, nemzetgazdasági hátrányai csak és kizárólag a kormány felelőssége.

LMP sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.