OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. január 23., szerda 17:41

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OS) - Lakájsajtó hazugságai - a bíróságon találkozunk

    Lipótmező felszámolása súlyos következményekkel járt a politika világára nézve. Ilyen helyeken vizsgálták a lépten-nyomon hazudozó emberek pszichéjét. Ma már nincs lehetőség a szakszerű gyógyításukra, ezért amíg nem kerül kormányzati pozícióba a Jobbik és nem állítjuk helyre a pszichiátriai kezelést, a miniszterelnök szolgáinak kényszeres hazugságait bíróság útján igyekszem gyógyítani. Egy anderseni mesét terjeszt rendkívül durva hazugságokkal teletűzdelve a propagandasajtó. A cikkek íróit és leközlőit bírósági tárgyaláson várom.  A Fidesz kétségbeesett, hiszen pontosan látják, hogy az ellenzéki pártok erősödtek, és a társadalom többségével együtt készek lebontani Orbán diktatúráját, valamint elszámoltatni a hazug, tolvaj rezsimet.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.