OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 22. hétfő
Ismertető


2019. január 23., szerda 19:52

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OS) - Dr. Korcsik József  vezeti a Honvédkórház koraszülött intenzív részlegét

    Zavartalan az ellátás a Honvédkórház Koraszülött Intenzív Osztályán, annak ellenére, hogy a honvédelmi alkalmazotti jogviszony elfogadásáról szóló határozatot nem írta alá a Honvédkórház PIC részlegének eddigi vezetője.
Ennek következtében Dr. Nádor Csaba részlegvezető orvos munkaviszonya felmondási idő nélkül szűnt meg az intézményben. Utódja Dr. Korcsik József – az utóbbi időszakban Németországban dolgozó – neonatológus (újszülött-gyógyász)lett, akit 2019. január 22-ével ki is neveztek a részleg élére.
Az új részlegvezető elismert szakember, közel húsz éves orvosi múlttal és több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, munkáját megkezdte.
     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.