OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. január 29., kedd 16:00

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. január 29., kedd (OS) - Mondjon le az ingatlanpanama gyanújába keveredett ceglédi fideszes képviselő!

    A Magyar Liberális Párt megdöbbenéssel értesült arról, hogy Hörömpő Annamária ceglédi Fidesz-elnök cége vásárolta meg azt az önkormányzati tulajdonú ingatlant, amelynek értékesítésére a helyi képviselő-testület tagjaként korábban ő maga is igennel szavazott.

Ez a sajnálatos példa is azt igazolja, hogy a Fidesz politikusai országosan és helyi szinten is saját hitbizományukként tekintenek a közvagyonra, amit előszeretettel einstandolnak önön gazdagodásuk érdekében.

Megítélésünk szerint a ceglédi Fidesz-elnök előtt egyetlen út áll: azonnali hatállyal le kell mondania önkormányzati képviselői tisztségéről, mert méltatlanná vált a ceglédi polgárok képviseletére.

A Liberálisok büntetőfeljelentést tesznek az ügyben, mert több mint aggályos, hogy a helyi Fidesz-elnök és férjének közös cége egyedüli ajánlatkérőként vásárolhatta meg az ingatlant, vélelmezhetően a piaci ár alatt, a minimális kikiáltási árért.

Chladek Tibor, a Liberálisok Pest megyei választmányi elnöke
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.