OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. január 29., kedd 16:21

A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. január 29., kedd, kedd (OS) - Új pályázatokkal és honlappal jelentkezik a Wacław Felczak Alapítvány.

    Nagy sikerű őszi pályázatait követően 2019-ben új pályázati lehetőségeket hirdet a lengyel–magyar kulturális kapcsolatok elmélyítésére tavaly létrehozott magyarországi Wacław Felczak Alapítvány.

Az októberi első körhöz hasonlóan ezúttal ismét öt pályázatra várják a jelentkezéseket. A SZIRÉN pályázat a középiskolai lengyel nyelvtanítás támogatására, a MAZURKA felhívás pedig egy lengyel–magyar tudományos folyóirat létrehozására és kiadására irányul.

A Wacław Felczak Alapítány alapvető célkitűzéseivel összhangban a pályázatok között ezúttal is nagy hangsúlyt kap a fiatalok támogatása: a magyar egyetemista fiatalok lengyelországi tanulmányútjainak elősegítésére szolgál AZ ÍGÉRET FÖLDJE című pályázat, míg a SZÁRNYAS HUSZÁROK lengyel kötődésű fiatal művészek támogatását célozza.

A TENGERSZEM pályázat a könyvkiadás támogatásával kívánja tovább mélyíteni a hagyományos lengyel–magyar barátságot.
A pályázatok benyújtási határideje egységesen: 2019. február 15. 12:00 óra.

Az őszi pályázatokkal ellentétben a pályázati kiírások immár elérhetőek az Alapítvány honlapján is. A www.wfa.hu címen elérhető új portál a továbbiakban teljes körű tájékoztatást nyújt az intézmény tevékenységéről, hátteréről, személyi összetételéről, valamint a pályázatok és projektek mellett a sajtó képviselői számára is hasznos segítséggel szolgál.

Az Alapítvány honlapja: https://wfa.hu
A pályázati dokumentációk: http://www.pafi.hu/
     Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.