OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2019. február 4., hétfő 09:37

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. február 4., hétfő (OS) - A bevándorlás és a kivándorlás támogatása a Fidesz-KDNP fő programja

    A kormány lakájmédiája jelenleg azt a hazugságot kezdte el terjeszteni, hogy Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese egyértelműen a bevándorlást támogatja, szerinte nincs szükség határvédelemre. A valóság ezzel szemben az, hogy Gyöngyösi Márton pont az ellenkezőjéről beszélt, a Jobbik a kormánnyal ellentétben elutasítja mind a szegény, mind a gazdag migránsok betelepítését, és évek óta szorgalmazza a határőrség felállítását. Korábban Vona Gáborról terjesztette a Fidesz, hogy le akarja bontani a határzárat, majd a választás után elismerték, hogy erről is hazudtak. Nem mellékesen több jogerős bírósági ítélet is cáfolta a kormány hazugságát.

A Fidesz-KDNP a százmilliárdos hazug propagandája ellenére eddig több tízezer migránst engedett be, mindenféle ellenőrzés nélkül, és ezzel egy időben több százezer magyart kényszerített arra, hogy elhagyják az országot.

A kormány hazánkat egyszerre tette a kivándorlók és a bevándorlók országává.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.