2019. február 23. szombat

2019. február 6., szerda 15:55

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. február 6., szerda (OS) - A Fidesz az egyetlen bevándorlásszervező alakulat Magyarországon

A letelepedési kötvénybiznisz után ismét bevándorlásszervezés miatt bukott le a Fidesz. Miközben Orbán Viktor kommunikációs szinten a bevándorlásellenes politika fő szószólójaként akar kitűnni Európában, valójában az amerikai-izraeli kampánytanácsadókkal kifundált "Soros-Terv" legfőbb megvalósítója. Immár kilencedeik éve Magyarország egyetlen bevándorlásszervező alakulata nem más, mint a Fidesz. Ők a migránsok igazi szálláscsinálói. Nehezen képzelhető el ugyanis normális indok és magyarázat arra, hogy egyre több olyan külföldi rendelkezik Magyarországon való tartózkodásra jogosító okmányokkal, akik esetében nem lehet tudni, pontosan milyen alapon jutottak hozzá a papírokhoz, s egyeseknél még azt sem, milyen az eredeti állampolgársága. Az elmúlt két évben "egyéb célból" magyar tartózkodási engedélyt szerzett migránsok száma több, mint 9 ezer, s ehhez jön még hozzá a korrupt letelepedési kötvénnyel állampolgárságot szerző 20 ezer gazdag bevándorló.
A kormány mielőbbi leváltása azért is sürgető, hogy véget vessünk a Fidesz bevándorlásszervező politikájának, kivizsgáljuk, újraszabályozzuk a bevándorlási/letelepedési rendszert és elszámoltassuk a felelősöket.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom