OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. február 8., péntek 10:20

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Az utolsó vadhajtás távozás előtt oltsa le a lámpát!

        Választási együttműködést pusztán taktikai alapon nem tudok értelmezni. Én még biztos mandátumért cserébe sem tudom szemen köpni az erkölcseimet. A családom, a szüleim, a testvérem, a barátaim, a tanáraim, az edzőim nem azért segítettek emberi tartásra szert tenni, hogy azt utána aprópénzre váltsam, hanem azért, hogy emberként mindig tudjak tükörbe nézni. Nincs olyan taktikai megfontolás, ami miatt elfogadhatónak tudnék tartani bármilyen szélsőjobboldali megnyilvánulást.
     Biztosan tudom, hogy a Jobbik szimpatizánsai között is nagyon sokan vannak, akik nem tudnak azonosulni a szélsőségekkel, csupán a néppártosodásban hittek, vagy legalábbis próbáltak hinni, amikor a pártszimpátiájukat kialakították. Azt is tudom, hogy a Jobbik párttagsága sem szélsőséges teljes egészében.
     Azt viszont őszintén nem értem, hogy a néppártoskodó kommunikációs paneleket miért kellene hitelesnek tartanom.
     A teljesség igénye nélkül néhány -szerintem- magától értetődő okot sorolnék, hogy miért nem érzem továbbra sem őszintének a Jobbik néppártosodását:
     1. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot a Duna-parti zsidó emlékművet meggyalázó Kulcsár Gergely tettei miatt, sőt Kulcsárt azóta is a párt közvetlen közelében foglalkoztatják.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.