OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. február 8., péntek 10:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Az utolsó vadhajtás távozás előtt oltsa le a lámpát!

        2. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Ágoston Tibor jobbikos képviselőként cigányozhatott jóízűen egy tehetséges roma fiatal támogatása kapcsán még azután is, hogy korábban hivatalos sajtótájékoztatón "holokamuzott" nevetve.
     3. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy korábban Novák Előd EU-zászlót gyújtogatott, vagy azért, hogy Gaudi-Nagy Tamás, valamint Lenhardt Balázs kidobta ugyanezt a fontos szimbólumot a Parlament ablakán. De azért sem, hogy a folyamatos tiltakozásukkal végül elérték, Kövér László eltüntette a Parlament épületéről ezt a fontos lobogót.
     4. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy kéz a kézben a Fidesz-állampárttal elfogadta a Stop Soros törvénycsomagot, ahogy azért sem, hogy lényegében saját javaslatokkal terelték a kormányt ebbe a civil-ellenes irányba még jóval Finkelstein Soros-ellenes kampánystratégiája előtt.
     5. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Gyöngyösi Márton korábban listázni akarta a zsidó képviselőket.
     6. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy a zsidókkal szembeni gyűlöletük még palesztin terrorszervezetek irányába is terelte őket. Többek között a korábbi Európai parlamenti képviselőjüket, Morvai Krisztinát nyűgözték le teljesen a Hamasz és a Hezbollah fiatal terrorista-palántái.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.