OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2019. február 8., péntek 10:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Az utolsó vadhajtás távozás előtt oltsa le a lámpát!

        8. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Magyarországon több különböző formában is létrejöttek félkatonai kirekesztő, szélsőséges szervezetek, melyek számtalan honfitársunknak okoztak fájdalmat, rettegést, megaláztatást és több esetben szörnyű tragédiát. Sem a hatvannégyvármegyemozgalomért, sem a betyárseregért, sem a magyargárda bármely formájáért.
     9. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy megtévesztettek számtalan magyar választópolgárt a néppártosodó kommunikációval, miközben az elnökváltás után azonnal kiderült, hogy két erőközpont tudott körvonalazódni a párt vezetésében: Toroczkai László és Sneider Tamás körül. Nyilván mindketten az őszinte néppártosodás élharcosaiként erősödhettek elnök-aspiránsokká...
     10. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy korábban Benke László zsidóellenessége odáig süllyedt, hogy Schweitzer József megemlékezésén nem volt hajlandó felállni a többi képviselővel.
     11. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Ózd jobbikos polgármestere - Janiczák Dávid Hitlernek öltözött elmebetegekkel "szelfizgetett", és undorító szexista szövegekkel próbálta zsarolni beosztottját.
     12. A Jobbik a mai napig nem kért bocsánatot azért, hogy Ásotthalmon alapvető emberi jogokat korlátozó helyi rendeleteket léptetett életbe az akkor még jobbikos polgármester - Toroczkai László.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.