OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. február 8., péntek 12:09

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Sermer Ádám: Miért hazudott a FINA-vezér az Orbánnal való találkozóról?

    Sermer Ádám főpolgármester-jelölt szerdán tartott arról sajtótájékoztatót, hogy Orbán újabb világversenyek előkészítéséről egyeztet titokban Cornel Marculescu-val, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával. Ezt a FINA vezetője a sajtó megkeresésére letagadta, a mai napon azonban Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan elmondta: mégis volt találkozó.

Sermer Ádám tudni szeretné, hogy miért tagadta le a FINA igazgatója azt, hogy Orbán Viktorral találkozik pénteken? A főpolgármester-jelölt szeretné megtudni, hogy miről egyeztettek Orbánék valójában, mi hangzott el pontosan a megbeszélésen, és miért hazudott Marculescu a találkozóval kapcsolatban. Annak érdekében, hogy ez kiderüljön, a főpolgármester-jelölt közadat-igényléssel fordul a Miniszterelnökséghez, hogy kikérje az egyeztetésről készült feljegyzéseket és írásos dokumentációt.

A főpolgármester-jelölt szerint Orbán továbbra is azt szeretné, ha Budapest olimpiát rendezhetne, és ezt előkészítendő minél több nemzetközi sportversenyt próbál a magyar fővárosba csábítani. A sportversenyeket olyan százmilliárdos beruházások kísérik, amelyeknek a költségét rendre alulbecsülik.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.