OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. február 8., péntek 12:59

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - Szabadai Viktor: Tarlós István és a fővárosi vezetés megint átverte a budapestieket

        Tarlós István főpolgármester mai Magyar Nemzetnek adott interjújában egyértelműen arról nyilatkozott, hogy a BKK-t meg kell szüntetni. Alapvetően elhibázottnak, a város működésére nézve hátrányosnak tartjuk azt a lépést, ami az integrált közlekedésszervezéssel és irányítással foglalkozó társaság felszámolására, feladatainak szétdarabolására irányul. Ugyanakkor még súlyosabb az a tény, hogy a város vezetése folyamatosan hülyének nézi Budapest lakóit, jó példa erre a legutóbbi Fővárosi Közgyűlésben zajlott színjáték is. Alig három héttel ezelőtt, január 23-án Nemesdy Ervin, az új BKK-vezető megválasztásakor úgy nyilatkozott a közgyűlés nyilvánossága előtt (2019. január 23-i Közgyűlés jegyzőkönyve, 37. oldal): "A főpolgármester úr nem azzal engedett engem – legalábbis én egyetlen mondatát nem hallottam arról -, hogy nekem be kellene szántani a BKK-t. Szó nincs erről!" Nyilvánvalóan semmi olyan, az ügyet befolyásoló esemény nem történt azóta, amit ezelőtt három héttel nem tudott előre a városvezetés, tehát itt is tetten érhető, hogyan vezeti félre Budapest lakóit a Tarlós-féle városvezetés. A Liberálisok felszólítják Tarlós Istvánt és Nemesdy Ervint, hogy tisztázzák, miért adtak egymással ellentétes információkat a BKK-val kapcsolatban!

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.