OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. február 8., péntek 13:01

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - A decemberi események retorziójaként, a teljes magyar ellenzék fideszes támadás alatt áll

    A leghevesebb támadások most az előválasztás győztesét, Karácsony Gergelyt és Molnár Zsoltot érik. Ő az, aki kidolgozta és végigvitte a Fidesz leváltatásnak egyetlen forgatókönyvét Budapesten.

A köztévé elfoglalásának napján a képviselők egymást váltva, esetenként többször bejutva az épületbe fenntartották az ellenzéki ellenállást.

Molnár Zsoltról mégis olyan konstruált, összevágott felvételek jelentek meg, amelyek azt a látszatot keltik, hogy a képviselő egyedüliként, igazoltatás nélkül, "rendőri felvezetéssel" sétált be a televízió épületébe. Bent viszont az igazságot eltagadva, képviselőtársait megvezetve meséli el bejutásának történetét.

Akik eddig csak hírt hamisítottak, most már a hazugságok mögé jegyzőkönyveket is kreálnak, és ezzel házalnak a szabad sajtó megmaradt felületein. Az MTVA biztonsági főnökeitől (!) származó jegyzőkönyv valódiságát pedig egy hiányos videóval kívánják hihetővé tenni.

A számításuk nem jött be. Mutatjuk a teljes vágatlan videót, Molnár Zsolt esti bejutásának valódi történetét: https://tinyurl.hu/lOMg/

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.