2019. augusztus 23. péntek

2019. február 8., péntek 13:01

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. február 8., péntek (OS) - A decemberi események retorziójaként, a teljes magyar ellenzék fideszes támadás alatt áll

A leghevesebb támadások most az előválasztás győztesét, Karácsony Gergelyt és Molnár Zsoltot érik. Ő az, aki kidolgozta és végigvitte a Fidesz leváltatásnak egyetlen forgatókönyvét Budapesten.

A köztévé elfoglalásának napján a képviselők egymást váltva, esetenként többször bejutva az épületbe fenntartották az ellenzéki ellenállást.

Molnár Zsoltról mégis olyan konstruált, összevágott felvételek jelentek meg, amelyek azt a látszatot keltik, hogy a képviselő egyedüliként, igazoltatás nélkül, "rendőri felvezetéssel" sétált be a televízió épületébe. Bent viszont az igazságot eltagadva, képviselőtársait megvezetve meséli el bejutásának történetét.

Akik eddig csak hírt hamisítottak, most már a hazugságok mögé jegyzőkönyveket is kreálnak, és ezzel házalnak a szabad sajtó megmaradt felületein. Az MTVA biztonsági főnökeitől (!) származó jegyzőkönyv valódiságát pedig egy hiányos videóval kívánják hihetővé tenni.

A számításuk nem jött be. Mutatjuk a teljes vágatlan videót, Molnár Zsolt esti bejutásának valódi történetét: https://tinyurl.hu/lOMg/

Kiadó: MSZP Országos Központ