OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. február 9., szombat 12:00

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye
    Budapest, 2019. február 9., szombat (OS) - 22. Projektmenedzsment Fórum

        A projektmenedzsment szakma hagyományt teremtő és folytató, témáiban megújuló PM Fórumra idén már a 22. alkalommal kerül sor. A PM Fórum szakmai támogatója a PMI Budapest, Magyar Tagozat. A Fórum idén is kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre.
     A 22. Fórum a projektmenedzsment emberi tényezőit helyezi a középpontba, külön is kiemelve a felgyorsult versenyben az agilitás és a komplexitás projekt megoldásait, a hagyományostól eltérő emberi képességek és attitűdök fejlesztését és hogy az ezeket támogató szervezeti-működési rendre van szükség. Egyedülállóan évek óta a konferenciához kapcsolódó kérdőív adhat képet és idősort a szakma hazai helyzetéről, s most az agilis szemlélet felmérésére kerül sor a változó tematikus részben.

További információ: info@hte.hu és infor@pmi.hu

     Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.