2024. április 24. szerda

2019. február 9., szombat 12:00

A PMI Budapest Magyar Tagozat közleménye
    Budapest, 2019. február 9., szombat (OS) - 22. Projektmenedzsment Fórum

A projektmenedzsment szakma hagyományt teremtő és folytató, témáiban megújuló PM Fórumra idén már a 22. alkalommal kerül sor. A PM Fórum szakmai támogatója a PMI Budapest, Magyar Tagozat. A Fórum idén is kiváló alkalom a kapcsolatépítésre, az ötletek cseréjére, a szakmai beszélgetésekre.
     A 22. Fórum a projektmenedzsment emberi tényezőit helyezi a középpontba, külön is kiemelve a felgyorsult versenyben az agilitás és a komplexitás projekt megoldásait, a hagyományostól eltérő emberi képességek és attitűdök fejlesztését és hogy az ezeket támogató szervezeti-működési rendre van szükség. Egyedülállóan évek óta a konferenciához kapcsolódó kérdőív adhat képet és idősort a szakma hazai helyzetéről, s most az agilis szemlélet felmérésére kerül sor a változó tematikus részben.

További információ: info@hte.hu és infor@pmi.hu

Kiadó: PMI Budapest Magyar Tagozat