OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. február 9., szombat 12:11

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2019. február 9., szombat (OS) - Felszólítjuk a Jobbikot, hogy fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot!

        A Jobbik megint lebukott. Kiderült, hogy a zsidózó Szávay István és a gazdasági bűncselekményekbe keveredett Staudt Gábor elhúzódó lemondása mögött az áll, hogy milliókat kaszált a párt és a két botrányos képviselő.
     A botrányok kirobbanása után a Jobbik hetekig húzta a két képviselő tényleges lemondását. A párt ezzel egyrészt erkölcsileg írta le magát, ugyanis már megint egy nácit és egy bűnözőt védett, másrészt még nyerészkedtek is az időhúzással, mert a mandátum visszaadásáig több millió forintos állami támogatást vett fel a Jobbik frakciója és a két vállalhatatlan politikus is. A Fidesz-KDNP felszólítja a Jobbikot, hogy fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot!

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.