OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. február 9., szombat 15:14

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2019. február 9., szombat (OS) - Reagálás a Fidesz-frakció közleményére: Fizesse vissza a Fidesz az ellopott százmilliárdokat

        Érdekes kirohanással próbálta érdekessé tenni magát a Fidesz-KDNP a mai napon, történetesen felszólították a Jobbikot, hogy fizessen vissza 10 millió forintot, amely teljesen jogosan járt a nemzeti ellenzéki párt frakciójának.
     Nem jár viszont jogosan az a több százmilliárd forintnyi ellopott közvagyon a fideszes haveroknak, melyet a Fidesz az elmúlt években a zsebükbe juttatott. Nem volt joga a Fidesznek az utcára tennie több, mint tízezer embert. Nem volt joga a Fidesznek beengednie az országba mintegy 64 ezer migránst, holott százmilliárdokból hazudták, hogy megvédik az országot.     Felszólítjuk a Fidesz-KDNP-t, hogy fizessék vissza az ellopott közvagyont, adják vissza a családoknak az elvett lakásaikat, és haladéktalanul állítsák fel az önálló határőrséget, mely meggátolná a fideszes migránsbizniszt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom Országgyűlési Frakciója  

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.