2019. május 26. vasárnap

2019. február 9., szombat 15:14

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2019. február 9., szombat (OS) - Reagálás a Fidesz-frakció közleményére: Fizesse vissza a Fidesz az ellopott százmilliárdokat

Érdekes kirohanással próbálta érdekessé tenni magát a Fidesz-KDNP a mai napon, történetesen felszólították a Jobbikot, hogy fizessen vissza 10 millió forintot, amely teljesen jogosan járt a nemzeti ellenzéki párt frakciójának.
     Nem jár viszont jogosan az a több százmilliárd forintnyi ellopott közvagyon a fideszes haveroknak, melyet a Fidesz az elmúlt években a zsebükbe juttatott. Nem volt joga a Fidesznek az utcára tennie több, mint tízezer embert. Nem volt joga a Fidesznek beengednie az országba mintegy 64 ezer migránst, holott százmilliárdokból hazudták, hogy megvédik az országot.     Felszólítjuk a Fidesz-KDNP-t, hogy fizessék vissza az ellopott közvagyont, adják vissza a családoknak az elvett lakásaikat, és haladéktalanul állítsák fel az önálló határőrséget, mely meggátolná a fideszes migránsbizniszt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom Országgyűlési Frakciója

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója