OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. február 11., hétfő 11:42

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. február 11., hétfő (OS) - DK: Handó Tünde alaptalanul vádaskodik és rágalmazza az Országos Bírói Tanács tagjait

    Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke egy belső üzenetben megvádolta az Országos Bírói Tanács tagjait azzal, hogy nem pártatlanok, és összejátszanak a sajtóval.

A Demokratikus Koalíció szerint nevetséges, hogy Handó Tünde, akiről mindenki tudja, hogy nem más, mint a bíróságokra szabadított fideszes komisszár, pártatlanságról beszél. A DK szerint Handó Tünde méltatlan a hivatalára. Szeretnénk emlékeztetni mindenkit arra, hogy többek között a független bíróságok garantálják a jogállam sérülésmentes létét. Handó Tünde fejezze be a bírók terrorizálását, mert az európai magyaroknak pártvezérelt bíróságok helyett független testületekre van szükségük.

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes, országgyűlési képviselő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.