2024. április 24. szerda

2019. február 11., hétfő 11:42

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. február 11., hétfő (OS) - DK: Handó Tünde alaptalanul vádaskodik és rágalmazza az Országos Bírói Tanács tagjait

Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke egy belső üzenetben megvádolta az Országos Bírói Tanács tagjait azzal, hogy nem pártatlanok, és összejátszanak a sajtóval.

A Demokratikus Koalíció szerint nevetséges, hogy Handó Tünde, akiről mindenki tudja, hogy nem más, mint a bíróságokra szabadított fideszes komisszár, pártatlanságról beszél. A DK szerint Handó Tünde méltatlan a hivatalára. Szeretnénk emlékeztetni mindenkit arra, hogy többek között a független bíróságok garantálják a jogállam sérülésmentes létét. Handó Tünde fejezze be a bírók terrorizálását, mert az európai magyaroknak pártvezérelt bíróságok helyett független testületekre van szükségük.

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes, országgyűlési képviselő