OS Országos Sajtószolgálat
2019. augusztus 23. péntek
Ismertető


2019. február 11., hétfő 15:12

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. február 11., hétfő (OS) - DK: Kitörés túra - Feljelentést teszünk a tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt!

    Idén 13. alkalommal rendezték meg a kitörés napi emléktúrát. Az Index beszámolója szerint az eseményen több horogkeresztes zászló is feltűnt.

A Demokratikus Koalíció elítéli az önkényuralmi jelkép használatát, és feljelentést tesz a horogkeresztes zászlók miatt. Tűrhetetlen, hogy Magyarországon ilyen zászlókkal sétálhatnak szabadon, és ezt az Orbán-rendszer szó nélkül elnézi. Az európai magyarok nem kérnek a horogkeresztes szimbólumokból, sem a nácik vonulásából!

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes, országgyűlési képviselő
DK

Oláh Lajos
országgyűlési képviselő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.