OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2019. február 12., kedd 16:04

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye
    Budapest, 2019. február 12., kedd (OS) -

    Palkovics László miniszter úr és Tarlós István főpolgármester úr folytatja és felgyorsítja a már korábban megkezdett egyeztetéseket a Liszt Ferenc repülőtér zajszennyezésével kapcsolatos lakossági panaszok rendezése érdekében. Ezt a szakminisztérium mai közleményében megerősítette.

Tarlós István főpolgármester utasítására február 12-én tartott széleskörű egyeztetést Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes, valamennyi érintett és civilek részvételével.

Tarlós István főpolgármester Palkovics László miniszter úrral egyetértésben úgy döntött, hogy ezt a problémát előterjesztik a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában is, melynek mindketten tagjai.

 Szűcs Somlyó Mária
 kommunikációs igazgató

     Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.