OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. február 14., csütörtök 10:24

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. február 14., csütörtök (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: A MOSOLY ORSZÁGA

    A mediterrán országokban vidámabbak, északon hallgatagok, zárkózottabbak az emberek, mi, magyarok inkább a déliekhez állunk közelebb, de nálunk is sok a mogorva ember. Az egyesület ismét új ötlettel lepi meg a közvéleményt. Több tagunk, fél éve teszteli a magyar embereket. Rámosolygunk egy-egy utasra a járműveken, a pénztárosra, az eladóra a boltban, ismeretlen emberekre, az orvosi váróban, stb. A külföldiek szinte 100 %-a veszi a lapot: visszamosolyognak, a magyarok jelentős része szintén, de nem mindenki. Kísérletünk bizonyítja: lehet barátságosan közeledni egymáshoz, senki sem érti félre (nem gondolnak hátsó szándékra), sőt örülnek az emberek a gesztusnak. A nők inkább elfogadják, mint a férfiak, ha szemkontaktus után mosolygunk, az idősek meghatódnak, a fiatalok egy része közömbös: nyomkodják a mobilt és nézegetik saját magukat a kütyün. A magyarok elégedettek a sorsukkal: nyugalomban élnek, van munkájuk, érzik, hogy gyarapodnak, már csak egy kis barátságos mosolyt kell az arcukra csalni. Mosolyogjunk egymásra, mosoly lesz a válasz!  Legyen hazánk a Mosoly Országa! Még jobban fogjuk érezni magunkat.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – PANNONPULI.HU – MAGYARORSZÁG  A MAGYAROKÉ MOZGALOM

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.