OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. február 14., csütörtök 14:21

Az Egyesület a Római Partért közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. február 14., csütörtök (OS) - Nyílt levél Bús Balázs polgármester úrnak

    Eltűri a területen működő büféket, melyek nem rendelkeznek csatornával és zárt szivárgásmentes szennyvíztárolóval!
Szabad strandot kíván engedélyeztetni az emésztőgödrök és a csatornakivezetések között, figyelmen kívül hagyva, hogy semmilyen infrastruktúra ehhez nem áll rendelkezésre, mint pl. mosdók, zuhanyzók, WC-ék, stb., valamint azt a tényt, hogy a terület valószínűleg jelen pillanatban is fertőzött, fertőz! (Lásd: 2010, 2013, 2016 mérési eredmények, melyeket Önnek korábban átadtunk!)
Döntésével a családi házas övezetet, és az amúgy nyáron alapvetően túlterhelt Királyok útja - Nánási utat napi szinten akár több ezer/tízezer autó forgalmával, parkolásával terhelné meg!
Nem értjük Óbuda Önkormányzatát miért akadályozta meg a Fővárosi Önkormányzat és a Magyar Kormány szándékát a parton létesítendő védmű megépítésére vonatkozóan! 
Miért tagadta meg a III. Kerületi Önkormányzat a tulajdonosi hozzájárulás kiadását a parton létesítendő védmű engedélyezési eljárásához?!
A vészkorszakban 1944-ben a területen található számtalan ingatlan Birtoklapjára az alábbi aljas bejegyzés került: "az ingatlan tulajdonosa zsidó"!
Tény, hogy nem csak a vészkorszakban voltak a 70 hektáron lévő ingatlantulajdonosok hátrányosan megkülönböztetve, szegregálva! Sajnálatosan ez a hátrányos megkülönböztetés mind a mai napig fennáll!

     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.