OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. február 14., csütörtök 14:21

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. február 14., csütörtök (OS) - A Fidesszel lehet meg a többsége a bevándorláspárti erőknek

    Orbán Viktor a Fidesz-frakcióülésén a választás tétjének a bevándorlást nevezte: vajon többségbe kerülnek-e az Európai Parlamentben a bevándorláspárti erők vagy sem. A választ tudjuk. Ha a Fidesz nyer, velük többségbe kerülhetnek, hiszen az Orbán-kormány csak az elmúlt 3 évben 64 ezer migránst telepített be Magyarországra. Még 2018 márciusában valamennyi fideszes európai parlamenti képviselő megszavazta annak a menekültügyi, migrációs és integrációs alapnak a 2019-re vonatkozó finanszírozását, amely tulajdonképpen a bevándorlók letelepedését segíti az Európai Unió valamennyi tagállamában.
A Jobbik szerint Magyarország munkaerőproblémáit nem bevándorlókkal, hanem az elüldözött magyarok hazacsábításával, a bérek emelésével kell orvosolni.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.