OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. február 17., vasárnap 16:51

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. február 17., vasárnap (OS) - Reagálás Kocsis Máté nyilatkozatára: a valóság egészen mást mutat, mint a Fidesz hazugságai

    Reagálás Kocsis Máté nyilatkozatára: a valóság egészen mást mutat, mint a Fidesz hazugságai

A Jobbik két sorosozás között arra figyelmezteti Kocsis Mátét, hogy az elmúlt években kizárólag a Fidesz telepített be migránsokat Magyarországra, méghozzá nem keveset. A Központi Statisztikai Hivatal statisztikái szerint 2015-17 között 86 ezer bevándorló érkezett hazánkba, ebből több ezren vannak a korrupt letelepedési kötvénnyel érkező, sok esetben kétes hátterű külföldiek.

Kocsis Máténak arra kéne magyarázatot adnia, hogy 2012 óta hogyan duplázódhatott meg a Magyarországon élő ázsiaiak és afrikaiak száma, hogy miért nő évről évre, egyre gyorsuló ütemben a bevándorlók száma? A tettek és számok mutatják az igazságot, hiába hazudik közpénzmilliárdokért plakátokon és tévéreklámokban mást a Fidesz. Egyelőre ott tartunk, hogy háromszor annyi Európán kívüli bevándorló érkezik évente, mint amennyivel a születések száma nőtt a történelmi minimumot jelentő 2011-hez képest. Magyarországon egy aktív bevándorlásszervező alakulat létezik, ez pedig nem más, mint az Orbán Viktor vezette magyar kormány.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.