OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. február 19., kedd 10:06

A Honvédelmi Minisztérium közleménye
    Budapest, 2019. február 19., kedd (OS) - Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

        Az LMP állításai minden valóságalapot nélkülöznek, és ismét hazugságokkal próbálják megtéveszteni most már nemcsak a választópolgáraikat, de még a szövetséges ellenzéki képviselőket is. Miközben nyilvánvalóan a Demeter Márta által generált helyzetben felelősökért kiáltanak, kegyeletsértő módon, talán nem véletlenül, éppen az LMP első közleménye beszél a képviselő asszony elhunyt édesanyjáról.
     Öntsünk tiszta vizet a pohárba: arra kérjük Demeter Mártát, vállalja fel, vagy működjön közre az igazság kiderítésében, és járuljon hozzá az általa és édesanyja által a Honvédkórházhoz benyújtott kérelmek nyilvánosságra hozásához, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy ki hazudik, vagy ki a kegyeletsértő. Az iratok a Honvédkórházban rendelkezésre állnak, azokat az arra jogosultak bármikor megismerhetik.

     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.