OS Országos Sajtószolgálat
2019. november 21. csütörtök
Ismertető


2019. február 19., kedd 16:24

Az Ars Sacra Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. február 19., kedd (OS) - Művészi élményeken át a lélekig. Elindult a regisztráció a XIII. Ars Sacra Fesztiválra és alprogramjaira. Július 15-ig várjuk a történelmi egyházak és a kulturális intézmények jelentkezését olyan programokkal, amely a művészet eszközeivel mutatja be az európai kultúra szakrális értékeit. A 2019. szeptember 14. és 22. között megrendezésre kerülő rendezvénysorozat mottója: "Legyetek mindnyájan egy!" (Jn 17,21)

    A jelentkezés online módon, a www.ars-sacra.hu weboldalon történik olyan új vagy már meglévő programmal, amely a fesztivál idején (akár egy rövid ideig is) ingyenesen látogatható.
Jelentkezés a Nyitott Templomok Napjára:
A Nyitott Templomok Napján országosan több mint száz templom várja a betérőket lelki programokkal a gyertyafényes orgonakoncerttől egészen a toronytúráig. Hívjuk a történelmi egyházak képviselőit, akik az Ars Sacra Fesztivál hetében szívesen kitárják templomaik kapuit és megmutatják művészi és spirituális gazdagságát.
Jelentkezés az Ars Sacra Filmfesztiválra:
A rendezvénnyel párhuzamosan futó Filmfesztiválunkra idén is műfaji megkötés nélkül három kategóriában lehet nevezni: egész estés dokumentumfilm, rövid dokumentumfilm és rövidfilm. Június 30-ig várjuk a filmek beérkezését. A beküldött alkotásokat szakmai zsűri bírálja el és kategóriánként díjazza. A versenyprogramba választott munkák nyilvános vetítésen kerülnek bemutatásra a Tabán ArtMoziban.
Nevezési feltételek, technikai információk és jelentkezés a www.ars-sacra.hu/filmfesztival oldalon.

     Kiadó: Ars Sacra Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.