OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. február 21., csütörtök 13:27

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. február 21., csütörtök (OS) - A NER vezére beáldozott egy altisztet - elterelő hadművelet

    Mengyi Roland, egy a több száz NER lovag közül, akik 2010 óta, Orbán Viktor vezetésével, szabadrablást hajtanak végre az országban.
A kedves vezető beáldozta Mengyit, saját maga és a többi NER-lovag védelmében, hogy azt mutassa a nemzetközi közvéleménynek, nálunk üldözik a bűnt, a hatóságok teszik a dolgukat és működik az igazságszolgáltatás. A maffiarezsim vezére a nemzeti ellenállás erősödésével kerülhet egyre szorultabb helyzetbe, s kevés lesz egy-egy pofátlan NER-lovag beáldozása. A cél, minden enyveskezű kiskirály, oligarcha, korrupt bűnöző igazságszolgáltatás elé állítása - ehhez kell együttműködnie mindenkinek, aki a NER lebontásában és egy szabad, igazságos, biztonságos Magyarország felépítésében érdekelt.

Szilágyi György, a Jobbik szóvivője, frakcióvezető-helyettese
    
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.