OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. február 21., csütörtök 16:23

A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. február 21., csütörtök (OS) - Ma kiosztották az "Év fogyasztóvédelmi referense 2018" díjakat. A Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület (FORE) által szervezett díjátadó ünnepségen Keszthelyi Nikoletta az Innovációs és Technológiai Minisztérium fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkárától a Takko Fashion., az Auchan Magyarország, az E.On Ügyfélszolgálat., a Praktiker Magyarország és a Szentkirályi-Kékkúti fogyasztóvédelmi referense vehette át az elismerést.

        A tavalyi év sikerét követően a Benczúr Ház Dísztermében ma ismét kiosztásra került az "Év Fogyasztóvédelmi Referense" díj. Az immár hagyományossá vált díj annak az elismerése, hogy a nyertes pályázók és az őket foglalkoztató vállalkozások a kötelező törvényi minimum teljesítésén túlmutatóan a fogyasztóvédelmi szemlélet erősítését, a fogyasztóbarát vállalati kultúra megjelenítését is teljesítik. Ez egyaránt sikert jelent a fogyasztóvédelmi referensnek, a vállalkozásnak, a fogyasztónak és a fogyasztóvédelem egészének. Gratulálunk az idei győzteseknek: Tóth Melindának (Takko Fashion Kft), Albert Teréziának (Auchan Magyarország Kft.), Benedek-Nagy Ritának (E.ON Ügyfélszolgálati Kft), Borsfay Szilviának (Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft) és Dr. Szabó Balázsnak (Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.).
     A pályázat a Miniszterelnökség és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával került meghirdetésre.
Az "Év Fogyasztóvédelmi Referense" díjról további információ a www.fore.hu és a www.relevancia.hu oldalakon érhető el.

     Kiadó: Fogyasztóvédelmi Referens Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.