OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. február 21., csütörtök 17:24

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye
    Budapest, 2019. február 21., csütörtök (OS) - Mától adható be az előadó-művészeti többlettámogatásra vonatkozó igénybejelentés

        Az előadó-művészeti szervezetek támogatásához szükséges pályázatok 2019. február 21. napjától nyújthatják be az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) honlapján (www.emet.gov.hu) az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren (EPER) keresztül. Az EMMI által kijelölt kulturális grémium dönt a támogatásokról.
     Az előadó-művészeti társaságiadó-támogatás 2019. január 1-jei megszüntetésével párhuzamosan a kormány kialakította az előadó-művészeti szféra költségvetési előirányzaton keresztüli közvetlen támogatásának rendszerét. Az igénybejelentéseket a színház- és táncművészeti kategóriákban a beérkezéstől számított 30 napon belül, a zeneművészeti kategóriában a Nemzeti Komolyzenei Stratégia elfogadását követően az EMMI által kijelölt kulturális grémium  bírálja el.
     Az igénybejelentés elengedhetetlen feltétele az EPER elektronikus adatbázisba történő regisztráció, amennyiben a szervezet még nem rendelkezik EPER belépési adatokkal https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx
     A támogatási konstrukcióval kapcsolatban az EMMI munkatársai 2019. február 21. napjától a következő elérhetőségeken állnak rendelkezésre hétköznapokon 8:00–12:00 és 14:00–16:30 között, az alábbi telefonszámokon:
     06 1 795 7093                                        
     06 1 795 7058
     06 1 795 1335
     Továbbá e-mailen: info.emt@emmi.gov.hu.
     EMET technikai ügyfélszolgálat (EPER): emt@emet.gov.hu

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.