OS Országos Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető


2019. február 26., kedd 09:17

Az Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. február 26., kedd (OS) - EuroAsian Startup Awards: Új régió a globális startup térképen

        Budapesti központtal, magyar csapat kapcsolja be az azeri, a fehérorosz, a grúz, a moldáv, az orosz, az örmény, a török és az ukrán startup ökoszisztémákat a globális vérkeringésbe. A világ legnagyobb startup versenyének részeként a EuroAsian Startup Awards (EASA) célja, hogy felkutassa a régió legkiválóbb induló vállalkozásait és lehetőséget biztosítson számukra a bemutatkozásra. Az EASA létrejöttével a régió iránt érdeklődő magyar vállalkozások is hasznos piaci információkhoz juthatnak hozzá.
     A EuroAsian Startup Awards részeként különböző kategóriákban és iparágakban, illetve nemzeti, regionális és globális szinten mérettethetik meg magukat a befektetőket, üzleti partnereket, inkubátorokat vagy akcelerátorokat kereső azeri, fehérorosz, grúz, moldáv, orosz, örmény, török és ukrán startupok. A legígéretesebb projektek jelölésében és kiválasztásában a nemzeti, regionális és globális ökoszisztémák legelismertebb szakemberei, vállalatai vesznek részt a nemzetközi média kiemelt érdeklődése mellett, amely az innovatív induló vállalkozások számára egyedülálló lehetőséget teremt a bemutatkozásra és a validációra.
     Az EASA helyi partnerein keresztül nyolc nemzeti ökoszisztémát köt össze és kapcsol be a Skandináviát, Közép-Európát, Délkelet-Ázsiát, Dél-Ázsiát, Dél-Afrikát és Dél-Európát magába foglaló globális hálózatba.

     Kiadó: Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.