OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. február 26., kedd 09:17

Az Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. február 26., kedd (OS) -

        Ezzel egy közel 300 millió fős régióval, illetve fejlett és dinamikusan fejlődő startup ökoszisztémákkal bővül a Global Startup Awards.
     Új piaci lehetőségek nyílnak meg a régió iránt érdeklődő magyar vállalkozások előtt is
     A verseny megszervezésén és lebonyolításán túl, az EASA lehetőséget teremt a globális üzleti szereplők, nemzetközi szervezetek regionális piacra lépésének és konkrét együttműködések kialakításának elősegítésére is.
     "Szeretnénk hidat képezni Nyugat és Kelet között, célunk, hogy megtaláljuk a régió ígéretes innovatív megoldásait és előmozdítsuk a globális együttműködéseket az innováció területén a legégetőbb társadalmi, gazdasági problémák kezelése érdekében. Ebben a folyamatban kiemelten fókuszálunk arra, hogy szorosabbra fűzzük az EASA országok és a globális startup ökoszisztéma közötti kapcsolatokat." - fogalmazott Sándor Attila, a EuroAsian Startup Awards-ot alapító MeOutGroup vezetője.
     Meetup keretében ismerhetik meg az érdeklődők a 8 ország ökoszisztémáit
     A jelentkezési időszak áprilisban kezdődik, a nemzeti döntők szeptemberben, a regionális döntő pedig várhatóan novemberben kerül megrendezésre. Márciusban az EASA nemzeti partnerei Budapestre látogatnak, ahol meetup keretében mutatják be ökoszisztémáik sajátosságait, illetve lehetőségük nyílik kapcsolatépítésre a hazai startup szcéna képviselőivel, majd Szegeden, a Big Forum on NGO Digitalization című konferencián is bemutatkoznak.

www.euroasianstartupawards.com


     Kiadó: Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.