OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. március 1., péntek 00:04

A Magyar Alvás Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. március 1., péntek (OS) - Alvás Világnapja Magyarországon

        Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, melyre Magyarországon a nemzeti ünnep miatt korábban, március 12-én kerül sor. Célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára az életminőség szempontjából. Ebből az alkalomból a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság, az alvatlanság egyre inkább népbetegség, megelőzésére, kezelésére sokkal többet kell fordítanunk.
     A budapesti központi rendezvényre a World Association of Sleep Medicine és a World Sleep Society hazai partnerszervezete, a Magyar Alvás Szövetség szervezésében kerül sor a Magyar Tudományos Akadémián. Ez alkalommal kerül bemutatásra az új Magyar Alváskönyv, valamint bejelentik az alvásterapeuta képzés indulását, és sor kerül a Sleepfriendly Hotel Awards minősítő elismerések átadására hazai alvásbarát szállodáknak. (További információk: www.napialvas.hu, gngy@gngy.eu)  


     Kiadó: Magyar Alvás Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.