OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. március 2., szombat 12:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. március 2., szombat (OS) - Sermer Ádám főpolgármester-jelölt nyílt levele Kásler Miklós emberi erőforrások miniszteréhez

        Annak érdekében, hogy a biztató tervekről mielőbb értesülhessen minden érintett, kérem, válaszoljon az alábbi kérdéseimre:

Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy Magyarországon is ösztönözzék a kannabisz orvosi felhasználását?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a magyar kormány a szükséges törvényalkotói feladatokat elvégezve elhárítson minden jogszabályi akadályt a kannabisz orvosi felhasználása elől?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a Magyarországon praktizáló orvosok szakmai belátásuk szerint kannabisz alapú gyógyszereket írhassanak fel pácienseiknek?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a Magyarországon praktizáló orvosok szakmai ismeretei hatékonyan fejlődhessenek a kannabisz orvosi felhasználását illetően?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy a magyar egészségbiztosítási rendszer támogathassa a kannabisz orvosi alkalmazását?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy Magyarországon is megfelelő finanszírozással és szabályozással lehessen ösztönözni a vonatkozó tudományos kutatásokat?
Milyen lépéseket tesz annak érdekében, hogy az Európai Unió többi tagállamával egységes szabályozás léphessen életbe Magyarország területén is a kannabisz orvosi felhasználását illetően?
Ön szerint legkorábban mikor érhető el, hogy Magyarországon is elháruljon minden akadály a kannabisz széleskörű orvosi felhasználása elől?

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.