OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. március 3., vasárnap 11:29

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2019. március 3., vasárnap (OS) - A kormány saját internetes oldalán közzétette válaszát az Európai Bizottságnak. Ebben részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába. Ezeket már csak azért sem lehet letagadni, mert nyilatkozatok, nyilvános állásfoglalások és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják őket.

        A brüsszeli tervek egy jól beazonosítható szándékot tükröznek: legalizálni szeretnék a bevándorlást, nem pedig megállítani. A betelepítési kvóták, a migránskártyák, és a migránsvízumok egyaránt ezt a célt szolgálják.
     Az állásfoglalás záró részében szó esik arról, hogy a kormány az őszinte párbeszéd híve, még ha ez vitákkal is jár. Mi egy olyan Európát szeretnénk, amely épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és fenntartja a biztonságát. Ezért emeljük fel a szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk.

Az állásfoglalás letölthető itt:
http://www.kormany.hu/hu/hirek/a-kormany-valasza-az-europai-bizottsagnak

Dömötör Csaba
Parlamenti államtitkár

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.