2024. április 23. kedd

2019. március 8., péntek 10:37

A Harley Tulajdonosok Klubjának közleménye
    Budapest, 2019. március 8., péntek (OS) - Elektromos Harley-k gyerekeknek. A Harley-Davidson bejelentette, hogy felvásárolja a StaCyc, Inc. vállalatot, amely kifejezetten a gyerekek számára készít EDRIVE elektromos meghajtású járműveket. Az új modellek igazi áttörést jelentenek a legfiatalabb motorosok eléréséhez.

"Nagyon örülünk, hogy a StaCyc a Harley-Davidson család részévé válhatott", mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketingért és márkaépítésért felelős rangidős elnökhelyettese. "A StaCyc csapatnak a víziója egyezik a miénkkel: motorosok egy új generációjának létrehozása világszerte. Úgy gondoljuk, hogy közös erővel jelentős eredményeket fogunk elérni abban, hogy a gyerekekhez is eljuthasson a motorozás élménye."
 "Régóta hangoztatjuk, hogy véleményünk szerint a közlekedés az elektromos járművek irányába mozdult el. Ez nagy lehetőségeket tartogat a már meglévő motorosokat illetően és kiaknázandó területet új motorosok bevonzása tekintetében", mondta Malenshek. "Vezető szerepünket és elkötelezettségünk az elektromos motorkerékpározás népszerűsítésében záloga annak, hogy egy teljes elektromos motorkerékpár családot hozunk létre a nagyközönség számára. Inspiráljuk őket azon a csodálatos úton, ahogy elképzelik és felfedezik, mire képes a Harley-Davidson."
További információk: http://harley.hu/news/19603/elektromos-harley-gyerekeknek
     Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja