OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. március 8., péntek 10:37

A Harley Tulajdonosok Klubjának közleménye
    Budapest, 2019. március 8., péntek (OS) - Elektromos Harley-k gyerekeknek. A Harley-Davidson bejelentette, hogy felvásárolja a StaCyc, Inc. vállalatot, amely kifejezetten a gyerekek számára készít EDRIVE elektromos meghajtású járműveket. Az új modellek igazi áttörést jelentenek a legfiatalabb motorosok eléréséhez.

    "Nagyon örülünk, hogy a StaCyc a Harley-Davidson család részévé válhatott", mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketingért és márkaépítésért felelős rangidős elnökhelyettese. "A StaCyc csapatnak a víziója egyezik a miénkkel: motorosok egy új generációjának létrehozása világszerte. Úgy gondoljuk, hogy közös erővel jelentős eredményeket fogunk elérni abban, hogy a gyerekekhez is eljuthasson a motorozás élménye."
 "Régóta hangoztatjuk, hogy véleményünk szerint a közlekedés az elektromos járművek irányába mozdult el. Ez nagy lehetőségeket tartogat a már meglévő motorosokat illetően és kiaknázandó területet új motorosok bevonzása tekintetében", mondta Malenshek. "Vezető szerepünket és elkötelezettségünk az elektromos motorkerékpározás népszerűsítésében záloga annak, hogy egy teljes elektromos motorkerékpár családot hozunk létre a nagyközönség számára. Inspiráljuk őket azon a csodálatos úton, ahogy elképzelik és felfedezik, mire képes a Harley-Davidson."
További információk: http://harley.hu/news/19603/elektromos-harley-gyerekeknek
     Kiadó: Harley Tulajdonosok Klubja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.