OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. március 8., péntek 13:50

A Magyar Alvás Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. március 8., péntek (OS) - ALVÁS VILÁGNAPJA MAGYARORSZÁGON: Tudományos konferencia

    A Magyar Alvás Szövetség, a World Association of Sleep Medicine/World Sleep Society hazai partnerszervezete,szervezésében tartják a World Sleep Day programjait Magyarországon. Tudományos konferencián szakemberek szólnak az alvás jelentőségéről,bemutatják a Magyar Alváskönyvet és bejelentik az alvásterapeuta képzés indulását,átadják a Sleepfriendly Hotel elismeréseket. Az alvás népbetegség,a felnőtt lakosság közel egyharmada nem alszik jól, az alvásminőség javítására nemzeti program indul. A mozgalomhoz számos egészségügyi, oktatási intézmény, alvásipari vállalatok csatlakoztak. A megrendezésre kerülő központi rendezvényt megnyitja: dr. Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár.Információ: Magyar Alvás Szövetség, e-mail:gngy@gngy.eu, www.napialvas.hu  

     Kiadó: Magyar Alvás Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.