OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. március 13., szerda 12:22

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. március 13., szerda (OS) - A Jobbik most sem bújik a mentelmi jog mögé

    A hamis vádak ellenére a Jobbik megszavazza majd Farkas Gergely mentelmi jogának felfüggesztését, - ahogy korábban is így tettünk minden esetben -, s maga Farkas Gergely is lemond mentelmi jogáról. A Jobbik sosem bújt a mentelmi jog mögé, nekünk és Farkas Gergelynek ugyanis nincsen takargatnivalónk, bátran állunk az igazságszolgáltatás, de még a Fidesz irányítása alatt álló ügyészség eljárása elé is.

Orbán Viktor diktatúrájában mindennapossá váltak az ellenállás képviselőivel szemben alkalmazott karaktergyilkosságok, szervezett lejárató akciók, politikai leszámolások.

Nem válogatnak az eszközökben, hamis vádakkal próbálják ellehetetleníteni  ellenfeleiket és mindent bevetnek az ellenzéki együttműködés megakadályozása érdekében. Farkas Gergely tavaly a választási kampányban egy kötetlen beszélgetés folyamán az LMP-s jelölt felvetésére kérdezett vissza a visszalépésről. Senki nem fizetett senkinek, bűncselekmény nem történt.


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.