OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. március 18., hétfő 12:51

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. március 18., hétfő (OS) - Gémesi válaszoljon, hogy milyen bevándorláspárti paktumokat köt a gödöllőiek háta mögött!

    Gémesi György lebukott, pártja szövetséget kötött Európa egyik legszélsőségesebb bevándorláspárti politikai csoportjával. Sajtóhírek szerint Gémesi pártja februárban csatlakozott a bevándorláspárti Európai Demokrata Párthoz, amely az Európai Parlamentben szélsőségesen bevándorláspárti liberális frakcióban ül és  a migránskvóta bevezetéséért küzd. Gémesi György, mint Gödöllő polgármestere ezzel nyíltan szembe megy a város akaratával. A gödöllőiek 98%-a ugyanis nemet mondott a bevándorlásra a kvóta-népszavazáson. Gémesi nem először teszi nyilvánvalóvá, hogy bevándorláspárti, korábban háromszor akadályozta meg a kötelező betelepítési kvóta elleni önkormányzati határozat elfogadását. Gémesi magyarázattal tartozik a városnak. Válaszoljon, hogy milyen bevándorláspárti paktumokat köt a gödöllőiek háta mögött!
Vécsey László
országgyűlési képviselő

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.